BizLawyer

Chambers Global 2018: Cei mai buni avocați de fuziuni și achiziții din România

Publicația juridică internațională Chambers and Partners a evaluat activitatea firmelor de avocatură de pe piața locală și, în cadrul clasamentelor Chambers Global 2018, a evidențiat avocații de top din ariile de practică cercetate. Directorul internațional a analizat competența și nivelul de profesionalism al avocaților specializați în fuziuni și achizitii și a alcătuit un top al celor mai buni profesioniști în materie. 

În clasamanetele întocmite pentru 2018, apar modificări importante în lista celor considerați cei mai buni avocați de M&A de pe piața locală.

Anul acesta, directorul juridic nominalizează un singur avocat considerat Eminent Practitioner, ceea ce, potrivit directorului britanic, echivalează cu un avocat “extrem de influent” în domeniul corporate/fuziuni şi achiziţii: pe Sorin V. David  (coordonator D&B David si Baias). În ediția de anul trecut, alături de Sorin David stătea și Gheorghe Mușat, fondatorul Mușat & Asociații.

Pe prima bandă din top sunt evidentiați acum avocații Cătălin Băiculescu (Țuca Zbârcea & Asociații), Lucian Bondoc (Bondoc & Asociații in alliance with White & Case, în urcare față de clasamentul anului trecut), Marian Dinu (DLA Piper Dinu SCA), Adriana I Gaspar (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA), Cristiana Filip (PeliFilip), Horea Popescu (CMS) și Costin Tărăcilă (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP – Bucharest).

Nadia Badea (Clifford Chance Badea), Mădălina Neagu (Schoenherr, în urcare față de anul trecut) și Miruna Suciu (fondator Suciu Popa), au fost poziționați pe a doua bandă în secțiunea celor mai buni avocați de Corporate/M&A, pe treapta următoare fiind evidențiați Ileana Glodeanu (Wolf Theiss, în urcare față de anul trecut), Florian Nițu (Popovici Nițu Stoica & Asociații), Alexandru Reff (Reff & Asociații) și Anda Rojanschi (D&B David și Baias).


A patra bandă este ocupată de Alexandru Birsan (PeliFilip), Ruxandra Bologa (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), Anca Danilescu (Zamfirescu Racoți & Partners), Markus Piuk (Schoenherr si Asociatii SCA), Răzvan Popa (Kinstellar SCA), Mihai Ristici (Radu Tărăcilă Pădurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP), Alina Stancu Birsan (PeliFilip), Bogdan Constantin Stoica (Popovici Nițu Stoica & Asociații), Anda Todor (Dentons).

În Band 5 se regăsesc Cătălin Grigorescu (bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ) și Ramona Volciuc-Ionescu (Volciuc-Ionescu SCA).


În această ediție, Chambers Global nu mai nominalizează niciun avocat care activează în România, dar are expertiză și în alte țări. Anul trecut, aici figura Jörg K Menzer (Noerr), iar în 2016, pe același palier stăteau și Bryan Jardine (Wolf Theiss), Daniel Torsher (Kinstellar SCA), Gianluca Carlesso (Tonucci & Partners) și Daniele Iacona (Schönherr).

Mai jos este clasamentul Chambers Global 2018, secțiunea Ranked Lawyers, aria de practică Fuziuni & Achiziții și Corporate. Band 1 este destinată avocaților de top, iar Band 2, 3, 4 si 5 îi nominalizează pe cei mai buni profesioniști din această arie de practică. Ordinea în care am prezentat avocații este aleatoare.

Leading Individuals (Romania)


Eminent Practitioner
Sorin David (D&B David si Baias)

Band 1
Cătălin Băiculescu  (Țuca Zbârcea & Asociații)
Lucian Bondoc (Bondoc & Asociatii in alliance with White & Case)
Adriana I Gaspar  (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen SCA)
Marian Dinu  (DLA Piper Dinu SCA)
Horea Popescu  (CMS)
Costin Tărăcilă  (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
Cristina Filip  (Peli Filip)


Band 2
Nadia Badea  (Clifford Chance Badea )
Mădălina Neagu  (Schönherr )
Miruna Suciu  (Suciu Popa)


Band 3
Ileana Glodeanu (Wolf Theiss),
Florian Nitu (Popovici Nitu Stoica & Asociatii)
Alexandru Reff  (Reff & Associates)
Anda Rojanschi  (D&B David si Baias)


Band 4
Alexandru Birsan (PeliFilip)
Ruxandra Bologa (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen)
Bogdan Constantin Stoica  (Popovici Nitu & Asociatii)
Anca Danilescu  (Zamfirescu Racoti & Partners Attorneys at Law)
Markus Piuk (Schoenherr si Asociatii SCA )
Răzvan Popa  (Kinstellar SCA)Silviu Stoica  (Popovici Nitu & Asociatii)
Mihai Ristici (Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in association with Allen & Overy LLP )
Alina Stancu Birsan (Peli Filip)
Anda Todor  (Dentons)


Band 5
Cătălin Grigorescu (bpv GRIGORESCU ŞTEFĂNICĂ )
Ramona Volciuc Ionescu (Volciuc Ionescu SCA)

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search