BizLawyer

Ioana Knoll-Tudor, românca ce coordona activitatea biroului Jeantet din Budapesta, s-a relocat la Paris

 

Ioana Knoll-Tudor s-a alăturat biroului Jeantet din Paris în luna septembrie “pentru a consolida practica arbitrajului internațional al firmei, în special în domeniile arbitrajului comercial și al investițiilor”, se arata intr-un comunicat al firmei. Romanca a fost pana la inceputul acestei luni partener local al firmei Jeantet la Budapesta, pozitie din care coordona biroul cabinetului francez din capitala Ungariei, misiunea sa vizand toate proiectele care aveau legatura cu Europa de Sud-Est. In locul sau, Jeantet l-a numit pe Balázs Kutasi, avocat care a colaborat in ultimii 7 ani cu Allen & Overy si Gide Loyrette Nouel.

In acest moment, biroul de la Budapesta, deschis in noiembrie 2015, are un rol regional in cadrul Jeantet, din capitala Ungariei firma de avocatura intervenind pe dosare regionale, in Europa de Sud-Est. Strategia internationala a cabinetului este organizata pe doua axe: Europa de Est si Africa. Pe axa europeana, tot in noiembrie 2015, Jeantet a deschis un birou si la Kiev, iar in mai 2016 - un birou la Moscova.

La inceputul acestui an mai multe firme de talie mare din avocatura locala au semnalat BizLawyer interesul Jeantet pentru recrutarea unor avocati din Bucuresti. Inchegarea unei echipe de avocati romani arata ca Jeantet, una dintre principalele firme de avocatura de busines independente din Franta, intentiona sa deschida un birou la Bucuresti, dupa succesul inregistrat de birourile din Kiev si Moscova, deschise in ultimii doi ani.

Daca proiectul s-ar fi materializat, Ioana Knoll-Tudor ar fi coordonat biroul Jeantet din Bucuresti. Relocarea romancei din Budapesta la Paris poate fi si un indiciu ca francezii au renuntat la planurile extinderii in Romania. 


Ioana a fost admisă la barourile din Paris, Madrid și Budapesta și acorda consultanta în cinci limbi (franceză, engleză, spaniolă, italiană și română). Teza sa de doctorat, intitulată "The Fair and Equitable Treatment Standard in International Foreign Investment Law ", a fost publicată de Oxford University Press și este extrem de apreciată în domeniu.In anii ’90 firma Jeantet a avut o prezenta importanta si de succes in Europa de Est. A urmat insa o perioada in care cabinetul francez a fost mai putin activ la nivel international, pentru ca in 2015 asociatii sa hotarasca sa investeasca substantial in aceasta regiune a continetului.

 

Biroul de la Budapesta are un rol regional in cadrul Jeantet, din capitala Ungariei firma de avocatura intervenind pe dosare regionale, in Europa de Sud-Est. “Dosarele pe care intervin sunt tranzactii de anvergura din Ungaria si dosare regionale, transfrontaliere, care acopera mai multe jurisdictii. Aceste dosare regionale sunt atat tranzactii, cat si dosare regulatory, care constau in studiul legislatiei aplicabile unei chestiuni specifice. In aceste dosare regionale lucram cu cabinete locale corespondente cu care avem o relatie de incredere, consolidata in timp si pe baza a nenumarate dosare gestionate impreuna. Clientela de care ma ocup eu este o clientela franceza, in principal, dar si un tip de clientela noua, care este clientela regionala. Este vorba despre societati din tarile Europei Centrale si de Est, care au crescut pe pietele nationale si au fondurile necesare, si strategia adecvata, unei prezente regionale”, a declarat avocatul roman intr-un interviu acordat anul trecut.

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search