BizLawyer

O nouă firmă de avocați specializați în Real Estate se lansează pe piață

Șerban Patriciu, avocat cu peste 17 ani de experienţă în domeniul imobiliar/construcții și Andreea Secu, avocat cu peste 7 ani de experienţă în acelaşi domeniu, au depus documentația pentru înființarea unei societăți de avocați, procedura de înregistrare fiind într-un stadiu avansat. Societatea va fi specializată pe domeniul imobiliar/construcții (asistență privind dezvoltarea de proiecte imobiliare, due diligence si tranzacții de/cu imobile, contracte de închiriere, contracte de antrepriză etc.) și domenii conexe (fuziuni și achiziții, drept societar, finanțări, concesiuni, achiziții publice, parteneriate public-privat, dreptul mediului). Pentru primul an, firma și-a propus o cifră de afaceri de până la 500.000 Euro. . . 

Patriciu va fi un boutique law firm, nişat pe domeniul imobiliar/construcții şi pe alte arii conexe. Nu intenționăm să ne transformăm într-o firmă full service, fiind convinși că specializarea are avantaje certe pentru clienți în special din perspectiva garanţiei calităţii serviciului avocaţial”, a declarat pentru BizLawyer Șerban Patriciu, unul dintre fondatorii firmei.

Casa de avocați nou înființată va acorda consultanță juridică profesională, pro-activă, pragmatică, cu accent pe experiența pozitivă a clienților în interacțiunea cu firma – consultanță juridică focusată pe problemele reale, prezentată clar și concis, pe înțelesul și conform așteptărilor clienților.

”Vom propune clienților o tarifare predictibilă bazată pe rate fixe pentru servicii determinate/pachete servicii/abonamente, încercând să evităm ratele orare”, a explicat Șerban Patriciu.


Business legal modern, inclusiv prin mijloace încă neutilizate în piață


Pentru primul an, firma și-a propus o cifră de afaceri de până la 500.000 Euro. În acest interval de timp, avocații vor să atinga alte câteva obiective, printre care consacrarea ca lider de piață în aria lor de specialitate și funcționarea ca business legal modern, inclusiv prin mijloace încă neutilizate în piață. Aici sunt avute în vedere aplicații IT prin care un mare număr de clienți să aibă acces la servicii juridice de top, la prețuri accesibile, fiind vizați preponderent cumpărătorii de locuinţe, dar și implementarea conceptului de „smart contracts” pe piaţa de servicii juridice din România pentru facilitarea executării anumitor categorii de contracte cum sunt cele de antrepriză şi închiriere.

De asemenea, fondatorii vor ca firma să atingă până la finele anului dimensiunea ideală și să obțină creșteri ale cifrei de afaceri si profitabilității.

 

Creștere organică. În vizor sunt investitori, dezvoltatori și constructori


Societatea va fi specializată pe domeniul imobiliar/construcții (asistență privind dezvoltarea de proiecte imobiliare, due diligence si tranzacții de/cu imobile, contracte de închiriere, contracte de antrepriză etc.) și domenii conexe (fuziuni și achiziții, drept societar, finanțări, concesiuni, achiziții publice, parteneriate public-privat, dreptul mediului).

Fondatorii firmei spun că vor să dezvolte un business legal modern, bazat pe cunoașterea extensivă a domeniului imobiliar, rigoare, creativitate, inovație și tehnologie. Avocații au în vedere o creștere organică și, fiind implicați deja în numeroase proiecte,  estimează că echipa va avea cel puțin 5 avocați până la sfârșitul anului 2018.

”Avem în plan să formăm o echipă tânără, criteriile pe baza cărora vom face angajări fiind, nu neapărat în ordinea importanței atitudine pozitivă și pro-activă, organizare, inteligență,  competență și capacitate de efort. Preferăm să formăm noi oameni potriviți modelului nostru de business decât să facem eforturi de adaptare şi integrare a unor persoane formate deja în alte sisteme”, au arătat fondatorii firmei.

Avocații noii societăți au precizat pentru BizLawyer că urmăresc să fie implicați în cât mai multe proiecte în aria lor de expertiză, în special în dezvoltări de proiecte imobiliare noi și tranzacții cu imobile existente.

”Clienții pe care intenționăm să îi asistăm sunt în principal investitori, dezvoltatori și constructori. Dimensiunea echipei va crește organic în funcție de volumul de muncă. Ideal în raport de profilul de firmă de avocatură pe care ni-l dorim, ar fi să ne extindem echipa la nu mai mult de 10-12 avocaţi cu o pregătire juridică solidă”, au arătat fondatorii noii firme.

 Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search