In-House News

In-house Legal: Altex și-a recrutat director pentru Departamentul Juridic de la Bergenbier

Începând cu luna martie, Geanina Cojan s-a alăturat echipei grupului Altex România pentru a conduce Departamentul Juridic, în funcția de Director Juridic. . .

Geanina Cojan este o profesionistă cu peste 12 ani de experiență în domeniul juridic, din care 10 ani petrecuți în cadrul unor companii multinaționale din domeniul FMCG, precum Mondelez Romania (fosta Kraft Foods) și Bergenbier S.A., parte a Molson Coors.

Experiența sa juridică acoperă multiple domenii de drept, în ultimii 2 ani dna Cojan ocupând poziția de Legal & Corporate Affairs Manager în cadrul companiei Bergenbier. În paralel, în cadrul aceleiași companii, a îndeplinit și roluri de coordonare la nivel regional, începând cu decembrie 2015, ca European Legal Lead pe aspecte financiare, bancare și privind taxarea, iar din iunie 2017 ca European Legal Lead pentru dreptul concurenței.

Grupul Altex a numit, luna trecută, și un nou director de achizitii. Anterior revenirii în Altex, Raul Filip a fost timp de șase ani director achiziții - produse electro-IT în cadrul Carrefour România și a ocupat funcția de Head of AV Divisionin Samsung Electronics Romania.

Retailerul de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia Altex România este cel mai mare jucător pe piaţa locală de retail electro-IT. Principalii concurenti ai Altex sunt Flanco, eMag, precum si Cel.ro, F64.ro sau EvoMag.ro.

Social & newsletter

© 2017 Newskit. All Rights Reserved.Design & Development by Joomshaper

Search