GC

Altex și-a recrutat director pentru Departamentului Juridic de la Bergenbier

Începând cu luna martie, Geanina Cojan se alătură echipei grupului Altex România pentru a conduce Departamentul Juridic, în funcția de Director Juridic.

Geanina Cojan este o profesionistă cu peste 12 ani de experiență în domeniul juridic, din care 10 ani petrecuți în cadrul unor companii multinaționale din domeniul FMCG, precum Mondelez Romania (fosta Kraft Foods) și Bergenbier S.A., parte a Molson Coors.

Experiența sa juridică acoperă multiple domenii de drept, în ultimii 2 ani dna Cojan ocupând poziția de Legal & Corporate Affairs Manager în cadrul companiei Bergenbier. În paralel, în cadrul aceleiași companii, a îndeplinit și roluri de coordonare la nivel regional, începând cu decembrie 2015, ca European Legal Lead pe aspecte financiare, bancare și privind taxarea, iar din iunie 2017 ca European Legal Lead pentru dreptul concurenței.

Grupul Altex a numit, luna trecuta, si un nou director de achizitii.Anterior revenirii in Altex, Raul Filip a fost timp de sase ani director achizitii - produse electro-IT in cadrul Carrefour Romania si a ocupat functia de Head of AV Divisionin Samsung Electronics Romania.

Retailerul de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia Altex România este cel mai mare jucător pe piaţa locală de retail electro-IT. Principalii concurenti ai Altex sunt Flanco, eMag, precum si Cel.ro, F64.ro sau EvoMag.ro.

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search