Business

In-House News

Farmexpert a recrutat Legal Manager-ul Coca Cola HBC România pentru poziția de Head of Legal

 

Distribuitorul farmaceutic român Farmexpert, parte a grupului Walgreens Boots Alliance și-a consolidat echipa prin recrutarea Legal Manager-ului firmei Coca-Cola HBC Romania. . . .

Schimbarea a fost anunțată de  Elena Iacob pe contul de LinkedIn. Pentru noua poziție, de Head Of Legal Department la Farmexpert D.C.I., Elena Iacob a fost felicitată de mai mulți foști colegi, avocați sau legal manageri din alte companii. Ulterior, Elena Iacob a confirmat informația pentru BizLawyer.

Elena Iacob a coordonat echipa de consilieri juridici ai Coca-Cola HBC Romania fiind alături de celelalte echipe ale companiei in implementarea diverselor proiecte, acordand asistență juridică. 

Farmexpert a devenit, din 2015, parte a celui mai mare operator de farmacii la nivel global, Walgreens Boots Alliance, după ce grupul american Walgreen a preluat integral compania britanică Alliance Boots, proprietarul Farmexpert.

Farmexpert ocupă locul doi pe piaţa distribuţiei de medicamente din România, concurând cu firme precum Mediplus, Fildas, Farmexim, Europharm sau Pharmapharm. Piaţa de distribuţie de medicamente este estimată la peste 23 de miliarde de lei, cu peste 1.600 de companii care activează în acest sector.

Primii cinci jucători din piaţa românească de distribuţie de medicamente au ajuns la afaceri cumulate de 12 mi­liarde de lei în 2017, la acelaşi nivel din anul precedent. Sectorul de distribuţie de medicamente a atras  investitori străini care au pus pe masă câteva sute de milioane de euro pentru două dintre businessurile de pe piaţa locală.

Distribuitorul Farmexim a fost fondat în 1996 de omul de afaceri Eugen Baciu, care a vândut compania prin trei tranzacţii, în 2006, 2012 şi 2013, către grupul german ANZAG, preluat ulterior de Alliance Boots.

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner
© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search