Business

In-House News

Dana Dunel-Stancu revine la Biriș Goran după ce a coordonat departamentul juridic al Hidroelectrica

 

Biriş Goran a anunțat că Dana Dunel-Stancu s-a reîntors în echipă, după doi ani în care a coordonat departamentul juridic al Hidroelectrica S.A., lider al pieței de energie electrică din România.

Expert recunoscut pentru experiența sa în domeniul energetic din Romania, Dana practică avocatura de peste șaisprezece ani exclusiv pentru clienți din industria energiei, petrolului și gazelor, cunoscând astfel în detaliu oportunitățile și constrângerile comerciale sau de reglementare din domeniu. În plus, studiile sale academice de drept și științe politice îi oferă instrumentele pentru o abordare a problematicilor juridice atât din perspectiva afacerilor, cât și din perspectiva autorităților publice sau de reglementare.


BizLawyer a anunțat în exclusivitate, în urmă cu doi ani, ca Dana Dunel-Stancu a fost recrutată de Hidroelectrica și a preluat conducerea, din august 2016, Departamentului juridic al firmei de stat. Procesul de recrutare a fost lung si s-a incheiat in luna iulie, tot atunci Dana Dunel-Stancu depunand la Barou cererea de suspendare din profesia de avocat. Dana Dunel-Stancu ocupase până atunci poziția de Head of Energy & Natural Resources Practice in cadrul casei de avocatură Biriş Goran.

”Hidroelectrica renaste, se reaseaza si am vrut sa fiu parte in acest proces, sa ma implic in toate proiecte care urmeaza, de la listare la repozitionare”, a declarat atunci Dana Dunel-Stancu, contactata de BizLawyer.

 


Gabriel Biriș
, partener Biriș Goran a spus: "Ne bucură reîntoarcerea Danei în echipă. Împreună cu ea vom livra soluții complete la problemele concrete cu care se confruntă clienții noștri, care fie își desfășoară activitatea în domeniul energiei și resurselor naturale, fie au proiecte care necesită sprijin juridic specializat cu privire la reglementările din domeniul energetic, al protecției mediului, precum și al eficienței energetice”.

“Este ideal să lucrezi alături de unii dintre cei mai buni avocați din Romania și să fii parte dintr-o echipă care se ghidează după aceleași valori morale și profesionale ca tine, a adăugat Dana Dunel - Stancu. Împreună cu colegii avocați și consultanți fiscali vom oferi clienților acea expertiză integrată de care au nevoie pentru finalizarea în siguranță a proiectelor pe care le dezvoltă și pentru rezolvarea problemelor curente de business. Experiența în cadrul Hidroelectrica mi-a oferit o perspectivă detaliată asupra nevoilor unei companii mari din domeniul energiei de la un consultant de specialitate și sunt încrezătoare că Biriș Goran va putea să îndeplinească cerințele clienților săi.”

Biriş Goran este o societate de avocatură de business înființată în 2006 și are o echipă formată din peste 35 de avocați. Biriș Goran oferă o gamă largă de servicii cu accent pe domenii precum: fiscalitate și taxe, tranzacții imobiliare, drept societar, fuziuni și achiziții, concurență, litigii, energie, proprietate intelectuală, IT&C și protecția datelor, dreptul muncii, finanțări, precum și restructurări și insolvență.
Ariile de practică ale Biriș Goran sunt incluse frecvent printre cele mai bune din țară de publicații precum Chambers Europe și European Legal 500.

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner
© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search