LifeStyle

Satul Scandinav - Casele active sau lecţia de viată suedeză (foto)

 

În prezent viitorii proprietari de locuinţe acordă mai multă importanţă anumitor criterii,  iar preţul nu mai este singurul care este luat în calcul. De cele mai multe ori aceştia sunt preocupaţi de calitatea materialelor, a finisajelor, a costurilor de întreţinere şi mai ales de calitatea vieţii.   În căutările noastre am descoperit acest loc minunat, unde se află un  nou proiect de case de lux, în stil scandinav şi care prezintă multe particularităţi mult îmbunătăţite în domeniul constructiv. 

Acesta  este Satul Scandinav, din Snagov, aflat pe braţul lacului Snagov şi înconjurat de pădure, o destinaţie care se adresează tuturor celor care au în comun cele mai importante lucruri : familia, mediul de viaţă sănătos, intimitatea şi dorinţa de a trăi  într-o comunitate. Cum se poate ajunge în acest loc încântător? Prin comună trec autostrada București–Ploiești, spre care comuna are o ieșire în zona satului Ghermănești, și șoseaua națională DN1, care leagă Bucureștiul de Ploiești.

În acest moment 14 locuinţe sunt finalizate, acestea fiind alcătuite din trei tipologii de case, spaţioase şi luminoase, construite la cele mai înalte standarde suedeze, pe suprafeţe generoase de teren. În viitorul apropiat se va da startul etapei 3 a proiectului  în care sunt prevăzute 50 de noi locuinţe. Arhitectul complexului a pus un accent deosebit asupra poziţionării acestor case, a ferestrelor de dimensiuni mari care fac legătura directă cu natura şi pe lângă faptul că sporesc nivelul de iluminare naturală, acestea  oferă o  privelişte minunată  din orice încăpere a casei.   

Preţurile acestor case au valori cuprinse între 320.000 euro+TVA şi 650.000 euro.


                                                           (click pe poza)
În momentul achiziţiei unei case în Satul Scandinav sunt multiple beneficii : de la locurile de parcare, finisajele personalizate, bucătăria complet mobilată şi utilată, pană la piscină, saună, jacuzzi, teren de sport multifuncţional, parc de relaxare, zonă de barbeque, zonă de petrecere, alee tip ponton pe marginea canalului care face legătura cu lacul Snagov şi Pădurea. Tehnologia modernă nu putea lipsi din aceste case, acestea folosind sistemul de casă inteligentă. astfel încât prin intermediul unei aplicaţii se pot regla luminile, temperatura, umiditatea , sistemul de alarmă şi toate celelalte  funcţii ale casei, acestea putând fi controlate şi de la distanţă prin intermediul telefonului mobil.

Am fost surprinşi vizitând Satul Scandinav, să descoperim un proiect dedicat familiilor cu copii şi o energie pozitivă ce completează natura şi serviciile de top oferite.    

Dacă plănuiţi să vă mutaţi într-o locaţie ce cumulează toţi factorii descrişi mai sus, Satul Scandinav reprezintă o opţiune viabilă, iar imaginile de mai jos sunt sugestive (click pe fotografii pentru o rezolutie mai buna):

 

 

 

 

 

 

Follow Us

Subscribe Our Newsletter

Amazing Deals, Updates & Freebies In Your Inbox

People's Poll

Ati stabilit măsurile ce ar trebui întreprinse pentru conformarea la prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 ?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner
© 2017 BMPH. All Rights Reserved.Design & Development by LIDERO Network

Search